Parsakaalivuoka karppinen

* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.

Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.

Valuta.

* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.

Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.

* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.

Asettele päälle parsakaalipalat.

* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.

Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.

* Ripota päälle juustoraaste.

* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 125g44kcal5.8g2.4g0.4g3.1g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus20g70kcal2.8g0.1g6.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100g330kcal2g3g34.9g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%50g115kcal14.5g1.2g6g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1g3.2kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana596g1123kcal50.4g13.8g95.6g7g
Valittu annoskoko298g561kcal25.2g6.9g47.8g3.5g
Annoskoko puolitettuna149g281kcal12.6g3.5g23.9g1.8g
Arvot/100g100g188kcal8.5g2.3g16g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301994