Parsakaalivuoka karppinen

* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.

Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.

Valuta.

* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.

Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.

* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.

Asettele päälle parsakaalipalat.

* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.

Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.

* Ripota päälle juustoraaste.

* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 187g66kcal8.6g3.7g0.6g4.7g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus30g105kcal4.2g0.1g9.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 150g494kcal3g4.5g52.4g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%75g172kcal21.7g1.9g9g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.5g4.8kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana894g1684kcal75.4g21g143.6g10.6g
Valittu annoskoko447g842kcal37.7g10.5g71.8g5.3g
Annoskoko puolitettuna224g421kcal18.9g5.3g35.9g2.7g
Arvot/100g100g188kcal8.4g2.3g16.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301994