Parsakaalivuoka karppinen

* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.

Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.

Valuta.

* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.

Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.

* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.

Asettele päälle parsakaalipalat.

* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.

Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.

* Ripota päälle juustoraaste.

* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 250g88kcal11.5g4.9g0.7g6.2g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus40g140kcal5.6g0.2g12.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200g659kcal4g6g69.9g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%100g230kcal29g2.5g12g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 2g6.4kcal0.3g0.4g0.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1192g2245kcal100.8g28g191.4g13.8g
Valittu annoskoko596g1122kcal50.4g14g95.7g6.9g
Annoskoko puolitettuna298g561kcal25.2g7g47.9g3.5g
Arvot/100g100g188kcal8.5g2.3g16.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301994