Parsakaalivuoka karppinen

* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.

Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.

Valuta.

* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.

Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.

* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.

Asettele päälle parsakaalipalat.

* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.

Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.

* Ripota päälle juustoraaste.

* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 312g109kcal14.4g6.1g0.9g7.8g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus50g175kcal7g0.2g16g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 250g824kcal5g7.5g87.4g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%125g287kcal36.2g3.1g15g0g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 2.5g8kcal0.4g0.5g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1490g2806kcal126g34.8g239.2g17.4g
Valittu annoskoko745g1403kcal63g17.4g119.6g8.7g
Annoskoko puolitettuna373g702kcal31.5g8.7g59.8g4.4g
Arvot/100g100g188kcal8.5g2.3g16.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301994