Parsakaalivuoka karppinen

* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.

Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.

Valuta.

* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.

Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.

* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.

Asettele päälle parsakaalipalat.

* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.

Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.

* Ripota päälle juustoraaste.

* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 374g131kcal17.3g7.3g1.1g9.4g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus60g210kcal8.4g0.3g19.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 300g989kcal6g9g104.8g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%150g344kcal43.4g3.7g18g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 3g10kcal0.4g0.5g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1788g3367kcal151g41.6g287g21g
Valittu annoskoko894g1684kcal75.5g20.8g143.5g10.5g
Annoskoko puolitettuna447g842kcal37.8g10.4g71.8g5.3g
Arvot/100g100g188kcal8.4g2.3g16.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301994