Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 5512g995kcal30.9g137.8g22g38.6g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g2362g2244kcal472.4g0g40.2g0g
Sipuli (kuorittu)315g85kcal4.1g15.1g0.6g5.4g
Ranskankerma, Ingman787g2126kcal19.7g31.5g220.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g787g160kcal4.7g29.9g2.4g11g
Chili paprika punainen158g63kcal3.1g14.2g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g79g693kcal0g0g78.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12731kcal1069.8g457g728.8g110g
Valittu annoskoko10000g6366kcal534.9g228.5g364.4g55g
Annoskoko puolitettuna5000g3183kcal267.5g114.3g182.2g27.5g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.3g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080