Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 875g158kcal4.9g21.9g3.5g6.1g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g375g356kcal75g0g6.4g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Ranskankerma, Ingman125g338kcal3.1g5g35g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g125g25kcal0.8g4.8g0.4g1.8g
Chili paprika punainen25g10kcal0.5g2.2g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g13g110kcal0g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3175g2021kcal170g72.6g115.8g17.6g
Valittu annoskoko1588g1011kcal85g36.3g57.9g8.8g
Annoskoko puolitettuna794g505kcal42.5g18.2g29g4.4g
Arvot/100g100g64kcal5.4g2.3g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080