Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1050g190kcal5.9g26.2g4.2g7.3g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g450g428kcal90g0g7.7g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Ranskankerma, Ingman150g405kcal3.8g6g42g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g150g31kcal0.9g5.7g0.5g2.1g
Chili paprika punainen30g12kcal0.6g2.7g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g15g132kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3810g2425kcal204g87g139g20.8g
Valittu annoskoko1905g1213kcal102g43.5g69.5g10.4g
Annoskoko puolitettuna953g606kcal51g21.8g34.8g5.2g
Arvot/100g100g64kcal5.4g2.3g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080