Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1225g221kcal6.9g30.6g4.9g8.6g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g525g499kcal105g0g8.9g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Ranskankerma, Ingman175g473kcal4.4g7g49g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g175g36kcal1.1g6.7g0.5g2.5g
Chili paprika punainen35g14kcal0.7g3.1g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g18g154kcal0g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4445g2830kcal238g101.6g161.8g24.6g
Valittu annoskoko2223g1415kcal119g50.8g80.9g12.3g
Annoskoko puolitettuna1111g707kcal59.5g25.4g40.5g6.2g
Arvot/100g100g64kcal5.4g2.3g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080