Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1400g253kcal7.8g35g5.6g9.8g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g600g570kcal120g0g10.2g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Ranskankerma, Ingman200g540kcal5g8g56g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g200g41kcal1.2g7.6g0.6g2.8g
Chili paprika punainen40g16kcal0.8g3.6g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g20g176kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5080g3234kcal271.6g116g185.2g28g
Valittu annoskoko2540g1617kcal135.8g58g92.6g14g
Annoskoko puolitettuna1270g809kcal67.9g29g46.3g7g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.3g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080