Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1575g284kcal8.8g39.4g6.3g11g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g675g641kcal135g0g11.5g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Ranskankerma, Ingman225g608kcal5.6g9g63g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g225g46kcal1.4g8.6g0.7g3.2g
Chili paprika punainen45g18kcal0.9g4g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g23g198kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5715g3638kcal305.8g130.6g208.4g31.4g
Valittu annoskoko2858g1819kcal152.9g65.3g104.2g15.7g
Annoskoko puolitettuna1429g910kcal76.5g32.7g52.1g7.9g
Arvot/100g100g64kcal5.4g2.3g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080