Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 175g32kcal1g4.4g0.7g1.2g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g75g71kcal15g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ranskankerma, Ingman25g68kcal0.6g1g7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g25g5.1kcal0.2g1g0.1g0.4g
Chili paprika punainen5g2kcal0.1g0.4g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana635g404kcal34g14.6g23.2g3.6g
Valittu annoskoko318g202kcal17g7.3g11.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna159g101kcal8.5g3.7g5.8g0.9g
Arvot/100g100g64kcal5.4g2.3g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080