Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1750g316kcal9.8g43.7g7g12.2g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g750g713kcal150g0g12.8g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Ranskankerma, Ingman250g675kcal6.3g10g70g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g250g51kcal1.5g9.5g0.8g3.5g
Chili paprika punainen50g20kcal1g4.5g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g25g220kcal0g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6350g4042kcal339.8g145g231.6g34.8g
Valittu annoskoko3175g2021kcal169.9g72.5g115.8g17.4g
Annoskoko puolitettuna1588g1011kcal85g36.3g57.9g8.7g
Arvot/100g100g64kcal5.4g2.3g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080