Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2100g379kcal11.8g52.5g8.4g14.7g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g900g855kcal180g0g15.3g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Ranskankerma, Ingman300g810kcal7.5g12g84g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g300g61kcal1.8g11.4g0.9g4.2g
Chili paprika punainen60g24kcal1.2g5.4g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g30g264kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7620g4851kcal407.8g174.2g277.6g41.8g
Valittu annoskoko3810g2425kcal203.9g87.1g138.8g20.9g
Annoskoko puolitettuna1905g1213kcal102g43.6g69.4g10.5g
Arvot/100g100g64kcal5.4g2.3g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080