Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2450g442kcal13.7g61.2g9.8g17.1g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g1050g998kcal210g0g17.9g0g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Ranskankerma, Ingman350g945kcal8.8g14g98g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g350g71kcal2.1g13.3g1.1g4.9g
Chili paprika punainen70g28kcal1.4g6.3g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g35g308kcal0g0g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8890g5659kcal475.6g203g324.2g48.8g
Valittu annoskoko4445g2830kcal237.8g101.5g162.1g24.4g
Annoskoko puolitettuna2223g1415kcal118.9g50.8g81.1g12.2g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.3g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080