Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2800g505kcal15.7g70g11.2g19.6g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g1200g1140kcal240g0g20.4g0g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Ranskankerma, Ingman400g1080kcal10g16g112g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g400g81kcal2.4g15.2g1.2g5.6g
Chili paprika punainen80g32kcal1.6g7.2g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g40g352kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10160g6468kcal543.6g232.2g370.2g55.8g
Valittu annoskoko5080g3234kcal271.8g116.1g185.1g27.9g
Annoskoko puolitettuna2540g1617kcal135.9g58.1g92.6g14g
Arvot/100g100g64kcal5.4g2.3g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080