Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3150g569kcal17.6g78.7g12.6g22g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g1350g1283kcal270g0g23g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Ranskankerma, Ingman450g1215kcal11.3g18g126g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g450g91kcal2.7g17.1g1.4g6.3g
Chili paprika punainen90g36kcal1.8g8.1g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g45g396kcal0g0g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11430g7276kcal611.4g261g416.8g62.8g
Valittu annoskoko5715g3638kcal305.7g130.5g208.4g31.4g
Annoskoko puolitettuna2858g1819kcal152.9g65.3g104.2g15.7g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.3g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080