Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 350g63kcal2g8.7g1.4g2.4g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g150g143kcal30g0g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Ranskankerma, Ingman50g135kcal1.3g2g14g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g50g10kcal0.3g1.9g0.2g0.7g
Chili paprika punainen10g4kcal0.2g0.9g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g5g44kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1270g809kcal68.2g29g46.4g6.8g
Valittu annoskoko635g404kcal34.1g14.5g23.2g3.4g
Annoskoko puolitettuna318g202kcal17.1g7.3g11.6g1.7g
Arvot/100g100g64kcal5.4g2.3g3.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080