Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3500g632kcal19.6g87.5g14g24.5g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g1500g1425kcal300g0g25.5g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Ranskankerma, Ingman500g1350kcal12.5g20g140g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g500g102kcal3g19g1.5g7g
Chili paprika punainen100g40kcal2g9g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g50g440kcal0g0g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12700g8084kcal679.4g290.2g462.8g69.8g
Valittu annoskoko6350g4042kcal339.7g145.1g231.4g34.9g
Annoskoko puolitettuna3175g2021kcal169.9g72.6g115.7g17.5g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.3g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080