Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 4200g758kcal23.5g105g16.8g29.4g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g1800g1710kcal360g0g30.6g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Ranskankerma, Ingman600g1620kcal15g24g168g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g600g122kcal3.6g22.8g1.8g8.4g
Chili paprika punainen120g48kcal2.4g10.8g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g60g528kcal0g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15240g9701kcal815.2g348.2g555.4g83.8g
Valittu annoskoko7620g4851kcal407.6g174.1g277.7g41.9g
Annoskoko puolitettuna3810g2425kcal203.8g87.1g138.9g21g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.3g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080