Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 4900g884kcal27.4g122.5g19.6g34.3g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g2100g1995kcal420g0g35.7g0g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Ranskankerma, Ingman700g1890kcal17.5g28g196g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g700g142kcal4.2g26.6g2.1g9.8g
Chili paprika punainen140g56kcal2.8g12.6g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g70g616kcal0g0g70g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17780g11318kcal951g406.2g648g97.8g
Valittu annoskoko8890g5659kcal475.5g203.1g324g48.9g
Annoskoko puolitettuna4445g2830kcal237.8g101.6g162g24.5g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.3g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080