Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 525g95kcal2.9g13.1g2.1g3.7g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g225g214kcal45g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Ranskankerma, Ingman75g203kcal1.9g3g21g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g75g15kcal0.5g2.9g0.2g1.1g
Chili paprika punainen15g6kcal0.3g1.3g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1905g1213kcal102g43.4g69.4g10.6g
Valittu annoskoko953g606kcal51g21.7g34.7g5.3g
Annoskoko puolitettuna476g303kcal25.5g10.9g17.4g2.7g
Arvot/100g100g64kcal5.4g2.3g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080