Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g20g146kcal0.2g0.2g16g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g150g503kcal19.5g102g2.3g9.6g
Kanttarelli, tuore, annos 50g25g3.8kcal0.5g0.1g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g5g2.3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g25g97kcal8.3g0g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g1511kcal57.6g206.8g51.2g21.2g
Valittu annoskoko240g756kcal28.8g103.4g25.6g10.6g
Annoskoko puolitettuna120g378kcal14.4g51.7g12.8g5.3g
Arvot/100g100g315kcal12g43.1g10.7g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303333