Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g24g175kcal0.2g0.2g19.2g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g180g603kcal23.4g122.4g2.7g11.5g
Kanttarelli, tuore, annos 50g30g4.5kcal0.5g0.1g0.2g0.7g
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g6g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.2g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g30g116kcal9.9g0g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana576g1814kcal68.6g248g61.4g25.4g
Valittu annoskoko288g907kcal34.3g124g30.7g12.7g
Annoskoko puolitettuna144g453kcal17.2g62g15.4g6.4g
Arvot/100g100g315kcal11.9g43.1g10.7g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303333