Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g48g350kcal0.5g0.5g38.4g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g360g1206kcal46.8g244.8g5.4g23g
Kanttarelli, tuore, annos 50g60g9kcal1.1g0.2g0.3g1.3g
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g12g5.6kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g60g233kcal19.8g0g17g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1152g3627kcal137.8g496.2g122.6g50.6g
Valittu annoskoko576g1814kcal68.9g248.1g61.3g25.3g
Annoskoko puolitettuna288g907kcal34.5g124.1g30.7g12.7g
Arvot/100g100g315kcal12g43.1g10.6g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303333