Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g8g58kcal0.1g0.1g6.4g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g60g201kcal7.8g40.8g0.9g3.8g
Kanttarelli, tuore, annos 50g10g1.5kcal0.2g0g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g2g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g10g39kcal3.3g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g604kcal23g82.6g20.4g8.4g
Valittu annoskoko96g302kcal11.5g41.3g10.2g4.2g
Annoskoko puolitettuna48g151kcal5.8g20.7g5.1g2.1g
Arvot/100g100g315kcal12g43g10.6g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303333