Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g80g584kcal0.8g0.8g64g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g600g2010kcal78g408g9g38.4g
Kanttarelli, tuore, annos 50g100g15kcal1.8g0.4g0.5g2.2g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g20g9kcal0.3g1.5g0.2g0.6g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g100g388kcal33g0g28.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g6045kcal229.4g827.2g204.4g84.4g
Valittu annoskoko960g3023kcal114.7g413.6g102.2g42.2g
Annoskoko puolitettuna480g1511kcal57.4g206.8g51.1g21.1g
Arvot/100g100g315kcal11.9g43.1g10.6g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303333