Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa445g76kcal1.8g11.1g2.7g3.1g
Tomaatti 178g41kcal1g6.1g0.5g2.5g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g89g54kcal9.8g3.5g0.2g1.2g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g223g67kcal2.2g13.4g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g178g303kcal33.8g0g17.8g0g
Lihaliemikuutio Kania7.1g16kcal0.8g0.9g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2320g1134kcal99.8g73.8g45.6g15g
Valittu annoskoko1160g567kcal49.9g36.9g22.8g7.5g
Annoskoko puolitettuna580g284kcal25g18.5g11.4g3.8g
Arvot/100g100g49kcal4.3g3.2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304391