Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa500g85kcal2g12.5g3g3.5g
Tomaatti 200g46kcal1.1g6.9g0.6g2.8g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g100g61kcal11g3.9g0.2g1.4g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g250g75kcal2.5g15g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g200g340kcal38g0g20g0g
Lihaliemikuutio Kania8g18kcal0.9g1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2606g1274kcal112.2g83g51.2g17g
Valittu annoskoko1303g637kcal56.1g41.5g25.6g8.5g
Annoskoko puolitettuna652g319kcal28.1g20.8g12.8g4.3g
Arvot/100g100g49kcal4.3g3.2g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304391