Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa556g95kcal2.2g13.9g3.3g3.9g
Tomaatti 223g51kcal1.2g7.7g0.7g3.1g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g111g68kcal12.2g4.3g0.2g1.6g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g278g84kcal2.8g16.7g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g223g378kcal42.3g0g22.3g0g
Lihaliemikuutio Kania8.9g20kcal1g1.1g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2900g1418kcal124.8g92.2g57g19g
Valittu annoskoko1450g709kcal62.4g46.1g28.5g9.5g
Annoskoko puolitettuna725g354kcal31.2g23.1g14.3g4.8g
Arvot/100g100g49kcal4.3g3.2g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304391