Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa668g114kcal2.7g16.7g4g4.7g
Tomaatti 267g61kcal1.5g9.2g0.8g3.7g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g134g82kcal14.7g5.2g0.3g1.9g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g334g100kcal3.3g20g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g267g454kcal50.7g0g26.7g0g
Lihaliemikuutio Kania11g24kcal1.2g1.3g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3480g1701kcal149.8g110.6g68.4g22.6g
Valittu annoskoko1740g851kcal74.9g55.3g34.2g11.3g
Annoskoko puolitettuna870g425kcal37.5g27.7g17.1g5.7g
Arvot/100g100g49kcal4.3g3.2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304391