Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa779g132kcal3.1g19.5g4.7g5.5g
Tomaatti 312g71kcal1.7g10.7g0.9g4.4g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g156g95kcal17.1g6.1g0.3g2.2g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g390g117kcal3.9g23.4g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g312g530kcal59.2g0g31.2g0g
Lihaliemikuutio Kania13g28kcal1.4g1.5g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4060g1984kcal174.6g129.2g79.8g26.6g
Valittu annoskoko2030g992kcal87.3g64.6g39.9g13.3g
Annoskoko puolitettuna1015g496kcal43.7g32.3g20g6.7g
Arvot/100g100g49kcal4.3g3.2g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304391