Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa890g151kcal3.6g22.3g5.3g6.2g
Tomaatti 356g81kcal2g12.3g1.1g5g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g178g109kcal19.6g6.9g0.4g2.5g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g445g134kcal4.5g26.7g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g356g605kcal67.7g0g35.6g0g
Lihaliemikuutio Kania14g32kcal1.6g1.7g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4640g2268kcal200g147.4g91.2g30.2g
Valittu annoskoko2320g1134kcal100g73.7g45.6g15.1g
Annoskoko puolitettuna1160g567kcal50g36.9g22.8g7.6g
Arvot/100g100g49kcal4.3g3.2g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304391