Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa111g19kcal0.4g2.8g0.7g0.8g
Tomaatti 45g10kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g22g14kcal2.4g0.9g0g0.3g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g56g17kcal0.6g3.3g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g45g76kcal8.5g0g4.5g0g
Lihaliemikuutio Kania1.8g4kcal0.2g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana580g283kcal24.8g18.4g11.4g3.8g
Valittu annoskoko290g142kcal12.4g9.2g5.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna145g71kcal6.2g4.6g2.9g1g
Arvot/100g100g49kcal4.3g3.2g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304391