Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1113g189kcal4.5g27.8g6.7g7.8g
Tomaatti 445g101kcal2.5g15.4g1.3g6.2g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g223g136kcal24.5g8.7g0.4g3.1g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g556g167kcal5.6g33.4g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g445g757kcal84.6g0g44.5g0g
Lihaliemikuutio Kania18g40kcal2g2.1g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5800g2835kcal250g184.4g113.8g37.6g
Valittu annoskoko2900g1417kcal125g92.2g56.9g18.8g
Annoskoko puolitettuna1450g709kcal62.5g46.1g28.5g9.4g
Arvot/100g100g49kcal4.3g3.2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304391