Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa334g57kcal1.3g8.3g2g2.3g
Tomaatti 134g30kcal0.7g4.6g0.4g1.9g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g67g41kcal7.3g2.6g0.1g0.9g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g167g50kcal1.7g10g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g134g227kcal25.4g0g13.4g0g
Lihaliemikuutio Kania5.3g12kcal0.6g0.6g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1740g850kcal74.8g55g34.2g11.2g
Valittu annoskoko870g425kcal37.4g27.5g17.1g5.6g
Annoskoko puolitettuna435g213kcal18.7g13.8g8.6g2.8g
Arvot/100g100g49kcal4.3g3.2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304391