Peuraspagulettokastike

1. Jauhelihat ruskeaksi.

2. Valkosipuli ja porkkana raasteena joukkoon.

3. Paseeratut ja pyre tomaatit purkista / tölkistä.

4. Liemikuutiot

5. Mausteet

Ja tämähän oli tehty jämistä, sipulia olis tarvinnut lisäksi, mutta sitä ei ollut.

Porkkanaakin saa laittaa enemmän tuohon lihamäärään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Jannet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuran liha (Tuore liha), annos 100g400g488kcal89.6g0g14.2g0g
Porkkana 50g16kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g250g13kcal0.4g0.5g1g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi5.5g15kcal0.5g0.4g1.3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g500g125kcal6.5g21g1g0g
Basilika, tuore 13g3.4kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Oregano, kuivattu 5g15kcal0.6g1.1g0.5g2.1g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2479g1474kcal198.6g56.8g46.8g9.2g
Valittu annoskoko1240g737kcal99.3g28.4g23.4g4.6g
Annoskoko puolitettuna620g368kcal49.7g14.2g11.7g2.3g
Arvot/100g100g59kcal8g2.3g1.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305234