Peuraspagulettokastike

1. Jauhelihat ruskeaksi.

2. Valkosipuli ja porkkana raasteena joukkoon.

3. Paseeratut ja pyre tomaatit purkista / tölkistä.

4. Liemikuutiot

5. Mausteet

Ja tämähän oli tehty jämistä, sipulia olis tarvinnut lisäksi, mutta sitä ei ollut.

Porkkanaakin saa laittaa enemmän tuohon lihamäärään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Jannet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuran liha (Tuore liha), annos 100g480g586kcal107.6g0g17g0g
Porkkana 60g20kcal0.4g3.3g0.1g1.5g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g300g15kcal0.5g0.6g1.2g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi6.6g19kcal0.6g0.5g1.5g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g600g150kcal7.8g25.2g1.2g0g
Basilika, tuore 15g4.1kcal0.5g0.2g0.1g0.2g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Oregano, kuivattu 6g18kcal0.7g1.3g0.6g2.6g
Oliiviöljy 6g53kcal0g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2976g1769kcal238.6g68g55.8g10.8g
Valittu annoskoko1488g885kcal119.3g34g27.9g5.4g
Annoskoko puolitettuna744g442kcal59.7g17g14g2.7g
Arvot/100g100g60kcal8g2.3g1.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305234