Peuraspagulettokastike

1. Jauhelihat ruskeaksi.

2. Valkosipuli ja porkkana raasteena joukkoon.

3. Paseeratut ja pyre tomaatit purkista / tölkistä.

4. Liemikuutiot

5. Mausteet

Ja tämähän oli tehty jämistä, sipulia olis tarvinnut lisäksi, mutta sitä ei ollut.

Porkkanaakin saa laittaa enemmän tuohon lihamäärään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Jannet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuran liha (Tuore liha), annos 100g560g684kcal125.5g0g19.9g0g
Porkkana 70g23kcal0.4g3.9g0.1g1.8g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g350g18kcal0.6g0.7g1.4g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi7.7g22kcal0.7g0.5g1.8g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g700g175kcal9.1g29.4g1.4g0g
Basilika, tuore 18g4.7kcal0.5g0.2g0.1g0.3g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Oregano, kuivattu 7g21kcal0.8g1.5g0.7g3g
Oliiviöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3472g2064kcal278g79.2g65.2g12.8g
Valittu annoskoko1736g1032kcal139g39.6g32.6g6.4g
Annoskoko puolitettuna868g516kcal69.5g19.8g16.3g3.2g
Arvot/100g100g60kcal8g2.3g1.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305234