Peuraspagulettokastike

1. Jauhelihat ruskeaksi.

2. Valkosipuli ja porkkana raasteena joukkoon.

3. Paseeratut ja pyre tomaatit purkista / tölkistä.

4. Liemikuutiot

5. Mausteet

Ja tämähän oli tehty jämistä, sipulia olis tarvinnut lisäksi, mutta sitä ei ollut.

Porkkanaakin saa laittaa enemmän tuohon lihamäärään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Jannet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuran liha (Tuore liha), annos 100g640g781kcal143.4g0g22.7g0g
Porkkana 80g26kcal0.5g4.4g0.2g2g
Valkosipuli 14g16kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g400g20kcal0.6g0.8g1.6g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi8.8g25kcal0.8g0.6g2g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g800g200kcal10.4g33.6g1.6g0g
Basilika, tuore 20g5.4kcal0.6g0.2g0.2g0.3g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Oregano, kuivattu 8g24kcal0.9g1.7g0.8g3.4g
Oliiviöljy 8g71kcal0g0g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3968g2359kcal317.4g90.2g74.6g14.6g
Valittu annoskoko1984g1180kcal158.7g45.1g37.3g7.3g
Annoskoko puolitettuna992g590kcal79.4g22.6g18.7g3.7g
Arvot/100g100g60kcal8g2.3g1.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305234