Peuraspagulettokastike

1. Jauhelihat ruskeaksi.

2. Valkosipuli ja porkkana raasteena joukkoon.

3. Paseeratut ja pyre tomaatit purkista / tölkistä.

4. Liemikuutiot

5. Mausteet

Ja tämähän oli tehty jämistä, sipulia olis tarvinnut lisäksi, mutta sitä ei ollut.

Porkkanaakin saa laittaa enemmän tuohon lihamäärään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Jannet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuran liha (Tuore liha), annos 100g720g879kcal161.3g0g25.6g0g
Porkkana 90g29kcal0.6g5g0.2g2.3g
Valkosipuli 16g18kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g450g23kcal0.7g0.9g1.8g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi10g28kcal0.9g0.7g2.3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g900g225kcal11.7g37.8g1.8g0g
Basilika, tuore 23g6.1kcal0.7g0.2g0.2g0.4g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Oregano, kuivattu 9g28kcal1g1.9g0.9g3.9g
Oliiviöljy 9g80kcal0g0g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4464g2654kcal357.4g101.6g84g16.6g
Valittu annoskoko2232g1327kcal178.7g50.8g42g8.3g
Annoskoko puolitettuna1116g664kcal89.4g25.4g21g4.2g
Arvot/100g100g59kcal8g2.3g1.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305234