Peuraspagulettokastike

1. Jauhelihat ruskeaksi.

2. Valkosipuli ja porkkana raasteena joukkoon.

3. Paseeratut ja pyre tomaatit purkista / tölkistä.

4. Liemikuutiot

5. Mausteet

Ja tämähän oli tehty jämistä, sipulia olis tarvinnut lisäksi, mutta sitä ei ollut.

Porkkanaakin saa laittaa enemmän tuohon lihamäärään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Jannet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuran liha (Tuore liha), annos 100g80g98kcal17.9g0g2.8g0g
Porkkana 10g3.3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Valkosipuli 1.8g2kcal0.1g0.3g0g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g50g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.1g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g100g25kcal1.3g4.2g0.2g0g
Basilika, tuore 2.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oregano, kuivattu 1g3.1kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Oliiviöljy 1g8.8kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana496g295kcal39.8g11.4g9.2g1.6g
Valittu annoskoko248g148kcal19.9g5.7g4.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna124g74kcal10g2.9g2.3g0.4g
Arvot/100g100g60kcal8g2.3g1.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305234