Peuraspagulettokastike

1. Jauhelihat ruskeaksi.

2. Valkosipuli ja porkkana raasteena joukkoon.

3. Paseeratut ja pyre tomaatit purkista / tölkistä.

4. Liemikuutiot

5. Mausteet

Ja tämähän oli tehty jämistä, sipulia olis tarvinnut lisäksi, mutta sitä ei ollut.

Porkkanaakin saa laittaa enemmän tuohon lihamäärään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Jannet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuran liha (Tuore liha), annos 100g160g195kcal35.9g0g5.7g0g
Porkkana 20g6.5kcal0.1g1.1g0g0.5g
Valkosipuli 3.6g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g100g5kcal0.2g0.2g0.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.2g6.2kcal0.2g0.2g0.5g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g200g50kcal2.6g8.4g0.4g0g
Basilika, tuore 5g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Oregano, kuivattu 2g6.1kcal0.2g0.4g0.2g0.9g
Oliiviöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana992g590kcal79.6g22.8g18.4g3.8g
Valittu annoskoko496g295kcal39.8g11.4g9.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna248g148kcal19.9g5.7g4.6g1g
Arvot/100g100g60kcal8g2.3g1.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305234