Peuraspagulettokastike

1. Jauhelihat ruskeaksi.

2. Valkosipuli ja porkkana raasteena joukkoon.

3. Paseeratut ja pyre tomaatit purkista / tölkistä.

4. Liemikuutiot

5. Mausteet

Ja tämähän oli tehty jämistä, sipulia olis tarvinnut lisäksi, mutta sitä ei ollut.

Porkkanaakin saa laittaa enemmän tuohon lihamäärään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Jannet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuran liha (Tuore liha), annos 100g240g293kcal53.8g0g8.5g0g
Porkkana 30g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Valkosipuli 5.4g5.9kcal0.4g0.9g0g0.1g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g150g7.5kcal0.2g0.3g0.6g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi3.3g9kcal0.3g0.2g0.8g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g300g75kcal3.9g12.6g0.6g0g
Basilika, tuore 7.5g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Oregano, kuivattu 3g9kcal0.3g0.6g0.3g1.3g
Oliiviöljy 3g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1488g884kcal119g34g28g5.6g
Valittu annoskoko744g442kcal59.5g17g14g2.8g
Annoskoko puolitettuna372g221kcal29.8g8.5g7g1.4g
Arvot/100g100g59kcal8g2.3g1.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305234