Peuraspagulettokastike

1. Jauhelihat ruskeaksi.

2. Valkosipuli ja porkkana raasteena joukkoon.

3. Paseeratut ja pyre tomaatit purkista / tölkistä.

4. Liemikuutiot

5. Mausteet

Ja tämähän oli tehty jämistä, sipulia olis tarvinnut lisäksi, mutta sitä ei ollut.

Porkkanaakin saa laittaa enemmän tuohon lihamäärään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Jannet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuran liha (Tuore liha), annos 100g320g391kcal71.7g0g11.4g0g
Porkkana 40g13kcal0.2g2.2g0.1g1g
Valkosipuli 7.2g7.8kcal0.6g1.2g0g0.2g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g200g10kcal0.3g0.4g0.8g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi4.4g12kcal0.4g0.3g1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g400g100kcal5.2g16.8g0.8g0g
Basilika, tuore 10g2.7kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Oregano, kuivattu 4g12kcal0.4g0.9g0.4g1.7g
Oliiviöljy 4g35kcal0g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1984g1179kcal158.6g45.4g37.4g7.4g
Valittu annoskoko992g590kcal79.3g22.7g18.7g3.7g
Annoskoko puolitettuna496g295kcal39.7g11.4g9.4g1.9g
Arvot/100g100g59kcal8g2.3g1.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305234