Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto450g1350kcal99g0g108g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g6g52kcal0g0g6g0g
Paprika punainen 288g84kcal2.7g13g1.2g5.5g
Parsakaali pakaste Rainbow540g108kcal16.2g10.8g0g13.5g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g60g96kcal1.3g2.3g9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2688g3380kcal238.4g52.2g248.4g38.2g
Valittu annoskoko1344g1690kcal119.2g26.1g124.2g19.1g
Annoskoko puolitettuna672g845kcal59.6g13.1g62.1g9.6g
Arvot/100g100g126kcal8.9g1.9g9.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306235