Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto525g1575kcal115.5g0g126g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g7g60kcal0g0g7g0g
Paprika punainen 336g98kcal3.2g15.1g1.3g6.4g
Parsakaali pakaste Rainbow630g126kcal18.9g12.6g0g15.7g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g70g112kcal1.5g2.7g10.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3136g3943kcal278.2g60.8g289.6g44.4g
Valittu annoskoko1568g1971kcal139.1g30.4g144.8g22.2g
Annoskoko puolitettuna784g986kcal69.6g15.2g72.4g11.1g
Arvot/100g100g126kcal8.9g1.9g9.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306235