Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto600g1800kcal132g0g144g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g8g69kcal0g0g8g0g
Paprika punainen 384g112kcal3.6g17.3g1.5g7.3g
Parsakaali pakaste Rainbow720g144kcal21.6g14.4g0g18g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g80g128kcal1.7g3g12g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3584g4506kcal317.8g69.4g331g50.8g
Valittu annoskoko1792g2253kcal158.9g34.7g165.5g25.4g
Annoskoko puolitettuna896g1127kcal79.5g17.4g82.8g12.7g
Arvot/100g100g126kcal8.9g1.9g9.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306235