Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto675g2025kcal148.5g0g162g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g9g77kcal0g0g9g0g
Paprika punainen 432g126kcal4.1g19.4g1.7g8.2g
Parsakaali pakaste Rainbow810g162kcal24.3g16.2g0g20.2g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g90g144kcal1.9g3.4g13.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g5069kcal357.6g78g372.4g57g
Valittu annoskoko2016g2535kcal178.8g39g186.2g28.5g
Annoskoko puolitettuna1008g1267kcal89.4g19.5g93.1g14.3g
Arvot/100g100g126kcal8.9g1.9g9.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306235