Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto75g225kcal16.5g0g18g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g1g8.6kcal0g0g1g0g
Paprika punainen 48g14kcal0.5g2.2g0.2g0.9g
Parsakaali pakaste Rainbow90g18kcal2.7g1.8g0g2.2g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g10g16kcal0.2g0.4g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g563kcal39.8g8.8g41.4g6.2g
Valittu annoskoko224g282kcal19.9g4.4g20.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna112g141kcal10g2.2g10.4g1.6g
Arvot/100g100g126kcal8.9g2g9.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306235